sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Introducing! Pun number 2!

Heippa vaan kaikille taas!

Kesä tuli ja kesä meni, mitä ehdin tekemään siinä välissä? Töitä ja uuden perheenjäsenen hoitoa... Että siihen meni sitten Traconin cossiin tarkoitettu aika! Kesän aikana tapahtui kaikenlaista muutakin, joten motivaatio pukujen tekemiseen ei ollut kovin suuri, mutta virheistään oppii ja niin edespäin! Elämä jatkuu :)

Nyt kuitenkin tuntuu sille, että motivaatio on tullut takaisin, kiitos Traconin! Oli jälleen mukava con, paras Tracon aikoihin; suomalaisen cosplayn taso se vaan nousee vuosi vuodelta! Etenkin esitysten osalta, oli kyllä upeaa katseltavaa :) Ehkä sitä joskus itsekkin uskaltautuisi lavalle!

Muttamutta, näistä asioista lisää tuonnempana, koska tämä postaus koskee blogiani, sillä Traconin aikana sain myös siskoni suostuteltua kirjoittamaan yhteisblogia, siispä ennen Cosplay Pun:ina tunnettu blogini on muuttunut Pun Cos:ksi! *taputuksia* Toivottakaa siis tervetulleeksi toinen Puneista, Lazuliz!

Koska emme ole koskaan ennen pitäneett yhteisblogia kenenkään kanssa, saattaa tässä mennä hetki ennenkuin osaamme molemmat käsitellä tätä systeemiä... Mutta seuraavassa postauksessa siis Lazuliksen esittely ja tulossa mm. Hikarun asun etenemistä, Traconin raportti ja uusia cosplay-haaveita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti