torstai 16. toukokuuta 2013

Konohana Sakuya WIP osa 2

Täällä taas! Elikkäs, en ala hahmoa uudelleen esittelemään enää, löytyy WIP osa ykkösestä.Naulaaminen ja liimaus alkoi ja voin sanoa että kuumaliimaa söi ihan mukavasti. Tuota tehdessä piti aina vähän väliä nousta ja katsoa oliko jokainen osa kohdallaan, maasta sitä ei nähnyt hirvittävän hyvin.


Ja tuolta se sitten kokonaisena näyttää. Voin jo tässä vaiheessa sanoa että se on iso ja se on painava. Enkä ihmettelisi yhtään jos kärsisin koko Desuconin mutta eikös ole sanonta että "Cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä".  :----D Ei siinä, itse en usko että se on nyt ihan pätevä sanonta, Cure Pine oli iloa jos shoecovereita ei lasketa.


Maalaus oli iloa. Rentouttavaa puuhaa varsinkin kun on tarpeeksi iso pensseli, pienellä sitten noita reunoja nyhväsi koska isoon tuli aivan liikaa maalia kerralla.


Kuivumista odotellessa nakkasin päälleni uuden kankaani. Eurokankaan kangas oli liian pinkkiä loppujenlopuksi, joten Ebay to the rescue. Nyt kangas on tarpeeksi vaalea, mutta silti hiukan kiiltävä. Ja ainakaan ei tarvitse miettiä että riittääkö se vai ei, ostin oikein olan takaa kunnon määrän kerrallaan. Cure Pinen kengät opettivat minulle, että shoecoverit tarvitsevat paljon kangasta. Varsinkin kun tällä kertaa kengät ovat polveen asti.Sitten seurasi sävytys. Pitäähän sitä saada hiukan eloa tuohon vaalenpunaiseen, kun alkuperäisessäkin on  liukuvärjäystä.

Sävytys valmis ja sen jälkeen takapuolen maalaus. Toisella puolella ei ole sävytyksiä ollenkaan, mutta ei siksi että olisin laiska, vaan siksi että figuurissa ei ole toisella puolella myöskään sävytystä. Ja pitäähän sitä hiukan taiteellista vapautta olla, nimittäin etupuolella on enemmän sävytyksiä mitä pitäisi, muuten se olisi näyttänyt kauhealta.

Helpoin tapa saada kaksi saman näköistä siipeä oli laittaa jo tehty väärinpäin, jolloin toinen tulee oikein päin kun alkaa kokoamaan vain alusta loppuun paloja. Eihän tuo homma olisi edes puoliksikaan niin nopeasti mennyt jos ei tuota olisi hoksannut.


Sama homma kuin ensimmäisen siiven kanssa ja Voilá! Toinen siipi kasassa. Pieniä eroja löytyy, mutta eivät ole onneksi niin näkyviä.Pohjamaali ja sävytys vielä ja siivet alkavat jo olla lähellä loppua. Vielä on tietenkin paljon muuta tekemistä tuohon, mutta ainakin yksi urakka on jo loppusuoralla.

Siinä ovat sitten molemmat kauniisti kädessä.

Tämä oli tältä erää tässä, palailen kirjoittamaan uuden materiaalin kanssa varmaan Mimiconin jälkeen, sillä viikonloppu hurahtaa siellä.

2 kommenttia: