tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tulevat conit ja pukusuunnitelmat

Heipä hei! Nyt kun Frostikin on takanapäin, ajattelimme vähän listata tulevia asuja ja coneja, koska edelleenkin näitä listauksia on niin kiva tehdä (+ toimii hyvänä muistutuksena meille :--D)

EDIT 11.5 // uudet suunnitelmat :D

Mimicon

Lauantai: Hikaru ja Fuu sarjasta Magic Knight Rayearth. Koska emme saaneet harua ja Paronia vielä valmiiksi, kierrätämme vanhoja asuja.

Sunnuntai: Yukiko Amagi, Persona 4 ja Sakura sarjasta Card Captor Sakura. Kierrätystä.

Desucon

Perjantai: Haru ja Paroni tulevat mukaan Desuun perjantaille, koska tarkoituksena olisi miittailla Ghibli-ryhmän kanssa.

Lauantai: Haru ja Paroni ovat myös lauantaina päällä :)

Lauantai-ilta (?)/Sunnuntai: Cure Peach ja Cure Pine sarjasta Fresh Pretty Cure. Vihdoin ja viimein saamme koko ryhmän kasaan, kun Bardiel päätti tehdä puuttuvan Cure Berryn. Vielä mietitään mistä repäistään kuvaaja mutta ehkä sellainenkin löytyy :)

Animecon (?)

Lauantai: Itse ajattelin laittaa lauantaille päälle Harun tai Freyan (mahdollinen photoshoot), Laz ei vielä tiedä minkä asun laittaa päälle

Sunnuntai: Sunnuntaille olen suunnitellut Peach Makia sarjasta Hoozuki no Reitetsu (talvi-kauden paras animu), mutta katsotaan mitä sanoo rahatilanne ja aika :D Peach Maki on hahmona aivan mahtava; jos itse olisin idoli, olisin varmasti samanlainen xD Laz ei vielä tiedä asua.

Tracon

Lauantai: Mystic ja Berserker pelistä Tera:Rising. Teran pelaamisen aloitin viime joulukuussa, kun poikaystäväni kanssa etsittiin mmorpgeitä; jossain top10 sivulla sitten bongattiin Tera ja päätettiin kokeilla. No koukkuhan siihen tuli (tosin ehkä liian helppo peli, levuttaminen on tosi nopeaa o.o). Tällä hetkellä pelailen mysticiä, priestiä ja arssua; näistä ehdoton suosikkini on mystic (koska thrallit ja niin op<3). 
 -Itse kokeilin peliä Punumin pyynnöstä, ja taisin hiukan koukuttua.  Olen pääsääntöisesti Berserkerillä, mutta muutama muukin class on työn alla kunhan Berserkerin alkuhuuma laantuu.
~Lazuliz

 Sunnuntai: asut vielä auki

Yukicon

Lauantai: Zero ja One pelistä Drakengard 3. Laz on pelannut Drakengardeja ja kun kolmososa tuli ulos Jaappanissa, näytti hän tietenkin trailerin minullekin. Tästäpä se idea sitten lähtikin; ihastuin samantien Ykkösen designiin. Katselin pelin walkthroughn tubesta ja olen yrittänyt pelailla 1 ja 2 osaa kun olen kiireiltäni ehtinyt. Onneksi peli tulee toukokuussa Eurooppaan, pääsee sitten toden teolla itse pelaamaan :)

Sunnuntai: Tarkoituksena olisi laittaa uudestaan Mystic ja Berserker, kun kuitenkin kyseessä on con jossa on juttua peleistäkin.

Tällaisia suunnitelmia tällä kertaa, saa nähdä miten monta näistä toteutuu 8D Kesällä saatan itse ainain yrittää tehdä myös muutamia muita pukuja alta pois, niin ei tarvitse sitten talvella panikoida cosseista...
~ Punumi

PS. Muistakaa osallistua arvontaan  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti