maanantai 23. maaliskuuta 2015

Suunnitelmii suunnitelmii

Juu-u, nyt kun viime vuoden pläänit on joko tehty tai siirretty hamaan tulevaisuuteen, on kai taas aika vähän miettiä että mitähän sitä cosplay-elämällään tekisi :D

Coneihin menotkin ovat vielä vähän auki, Popcult luultavasti olisi seuraava ja Desu (jos vaan saa liput), sitten ehkä Mimicon ja viimeiseksi Tracon. Luultavasti on myös luvassa shoottailuja siinä välissä.

Mutta, tässäpä olisi muutamia hahmoja, joita olemme suunnitelleet tuleviksi asuiksi:

Punumi

Tämän vuoden osalta olen päättänyt tehdä vähän helpompia asuja, ihan raha- ja aikatilanteen takia, kun ensi vuodelle olisi sitten taas useampi iso projekti tiedossa... Joita toivottavasti saan jo tänä vuonna aloitettua. Kiire kun ei koskaan ole kiva :/ Mutta, tässä ainakin 99% (ei 100% koska aina jotain voi sattua) varmat asut:


Kuka: Haru Yoshioka (koulupuku kissankorvilla)
Mistä: elokuvasta Kissojen Valtakunta
Miksi: Koska Haru :D design on simppeli ja aina on kiva kun pääsee käyttämään samaa peruukkia
Minne: Yleiseksi kun-en-keksi-muutakaan-tai-jaksa-tehdä -cossiksi? / PopcultKuka: Ty Lee
Mistä: sarjasta Avatar the Last Airbender
Miksi: Koska ystäväni Bardiel ehdotti, että kyseinen hahmo sopisi minulle (kun kyselin länsimaalaisia cossattavia Popcultiin). Ja Ty Lee on aina pirteällä luonteellaan ollut yksi lempihahmoistani sarjassa. Peruukin takia mietin jonkin aikaa, pitäisikö vaiko eikö, mutta päädyin sitten tekemään. Peruukkia varten olen nyt tilannut Arda Wigsiltä karvoja, mutta saa nähdä saanko coniin mennessä niitä (kun ylläripylläri juuri se oikea väri oli loppunut).
Minne: Popcult (?), kesän johonkin coniin


Kuka: Coco Heartful XVIII
Mistä: JaJaUma!Quartette
Miksi: Ryhmäcossia olisi tiedossa, Jajaumaa ollaan jo suunniteltu useampi vuosi ja vihdoin saatiin koko ryhmä kasaan (olen niin innoissani!) :)
Minne: Desucon 2015


Kuka: Sailor Moon
Mistä: Sailor Moon  (versiot vielä auki)
Miksi: Ryhmää olisi tiedossa tässäkin, jos kaikki menee hyvin niin kaikki senshit pitäisi löytyä paikan päältä :D tästäkin ryhmästä olen tosi innoissani, koska Sailor Moon on henk.koht. niin kovin rakas sarja, nostalgia-arvot kohdillaan!
Minne: Desucon 2015


Kuka: Meiko "Menma" Honma
Mistä: sarjasta Anohana aka. Ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai
Miksi: Koska yksi lempisarjoistani ikinä, enää en voi edes katsoa itkemättä. Kaverin kanssa olisi tarkoitus saada paricossia aikaan, jos vain kaverini ehtii oman asunsa tehdä :)
Minne: Tracon 2015

Kuka: Paronitar
Mistä: elokuvasta Sydämen kuiskaus
Miksi: Laz halusi tehdä Paronin pään uudestaan ja jotenkin sitten päädyimme näihin kahteen ja tähän leffaan Kissojen Valtakunnan sijasta. Kiva kerrankin kokeilla jotain uutta, kun ei koskaan ole furrypäätä tehnyt.
Minne: Tracon 2015

Ja bonuksena vuoden 2016 ensimmäinen cossi:

Kuka: Tuskle
Mistä: Pelistä Okami
Miksi: Tätäkin hahmoa olen miettinyt todella pitkään, ja se on roikkunutkin jo muutaman vuoden cossilistallani. Tuskle on yksi lempihahmoistani Okamissa, ne on ne pöllöt! :)
Minne: Talviconiin vuodelle 2016

Lazuliz

Tämä vuosi menee vähän tiukemmalla budjetilla, sillä viime vuosi vei aivan liikaa rahaa. Aikaakin voisi olla 48 tuntia 24 tunnin sijasta per päivä :-D

Kuka: Joe Diamond
Mistä: Jajauma!Quartette
Miksi:Nostalgiaa! Joe oli heti lemppari hahmoni OVAsta sen nähtyäni ja ryhmää olisi tällä tiedossa :)
Minne: Desucon 2015Kuka: Elin Berserker
Mistä: Pelistä Tera
Miksi: Berserkerin ase <3 Oikeastaan parempaa selitystä tähän ei löydy, sillä halusin tehdä tämän aseen heti kun sain sen haltuuni pelissä. Asu ja scythe ovat samaan kokonaisuuteen kuuluvat joten päätin että on parempi tehdä ehjä kokonaisuus eikä normaalia armoria weapon skinin kanssa.
Minne: Mimicon 2015

Kuka: Paroni
Mistä: Elokuvasta Sydämen kuiskaus
Miksi: Hurahdin karvan käyttämiseen Kissojen Valtakunnan Paronin pään myötä ja sen jälkeen cossattavien listani on täyttynyt karvaisista ihanuuksista. Katsoin Sydämen kuiskauksen ja totesin että nyt olisi mahdollisuus kokeilla uusiksi pään tekemistä niin että olisin hiukan tyytyväisempi lopputulokseen.
Minne: Tracon 2015

10 kommenttia:

 1. Oho, toinen Ty Lee! : D mieki oon neitiä Popculttiin vääntämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh joo kattelinkin facessa että siulta on kans Ty Lee tulossa :D Hyvältä näyttää :)) Mie en tosiaan oo varma saanko sitä tehtyä Cultiin, kun tuo peruukki tulee luultavasti vasta huhtikuun lopussa, ja se pitäisi vielä stubbailla ja stailata :'D

   Poista
  2. No harmi, ois kyl kiva ollu saada yhteiskuva. Varsinki jos ois joku Azula paikalla ni haluisin nähä sen "Ei vittu niit on kaks" reaktion :DD (meinaan kyl ite tosiaa azulanki tehdä, toki sillon ois kiva saada kaveri vinkvink~)

   Mä en uskaltanu stubata peruukkia, ku oisin varmaa tuhonnu sen T^T mut ainaki tuo näyttää pysyvän ihan tuollai korkeella ponnarilla muutenki ja näyttää ihan ok, katon nyt vielä ekan käytön jälkee mitä tapahtuu et joudunko stubbailemaan.

   Poista
  3. Se ois ollu mahtava kuva :')
   Ja joo kun saat sen Azulan tehtyy ni ehdottomasti yhteiskuvia! Jos siihen mennessä oisin saanu omani valmiiks :'D
   Mie en osaa normi-peruukkeja laittaa silleen nätisti ylös ponnarille, ni tilasin Ardalta sellasen joka on valmiiksi ponnarilla ja liitän sellasen lisäke-"ponnarin" siihen, pääsee vähän helpommalla xD vähän jänskättää kun nyt on niin paljon peruukkeja johon tarvii stubbailuja ja karvojen lisäilyjä yms. kun ei koskaan oo ennen tehnyt, mut siks tää onkin niin kiva harrastus kun voi kokeilla kaikkea uutta :D

   Poista
 2. OHMAIGLAB Tuskle!!! <3
  En oo ikinä näknyt ketään cossaavaan Tusklea! Ne pöllöt afghdsfghj!

  Mullaki on ollut Ōkami cosseja listalla roikkumassa jo vuosia koska se peli nyt vaan on yks mun absolute lemppareita. Saa nähdä milloin pääsen ne cossit toteuttamaan; yks ryhmäcossi olis tän vuoden Traconissa mutta tällä hetkellä olen hieman epävarma pääsenkö edes koko coniin... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki oon netissä vaan yhteen ulkomaalaiseen cossaajaan törmännyt :) Ne pöllöt on kyllä <3 Onko siulla mitä kaikkia suunnitelmissa? Okami on miunkin lemppari, oon aina tosi innoissani kun nään Okami-cosseja :D

   Poista
  2. No ainaki Moegami-gijinka ja Kazegami-gijinka. Houkuttais myös tehä Shiranuista luultavasti gijinka myös. Haluttais kans tehä joku niistä ihmishahmoista mutta en oo vielä päättänyt että kuka olisi tarpeeks kiva - Oki vois olla yks mutta ku sitä on jo cossattu aika paljon niin en mä tiiä. xD Yatsu olis toinen mikä kutkuttais cossihermoja!

   Poista
  3. Brush God -gijinkat on kyllä hienoja, niistä kun saa kivoja designeja keksittyä. Yatsu ois kans hieno, sit jos sais fielä Fusenkin :3 Do iit~ Yks miun ryhmäunelmista ois hiirmu suuri Okami-ryhmä, niitäkin cosseja aina pari bongaa coneissa, mut harvoin tosi isona ryhmänä :)

   Poista
 3. Ty lee, paroni ja paronitar! Ja Tera tietenkin! Ehdottomasti näistä sitten kuvia kovasti (koska tuskin pääsen coneissa näkemään näitä livenä u_u')! Kivoja suunnitelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään ottaa mahdollisimman paljon :)
   Mikset pääsisi näkemään livenä? D:

   Poista