Punumi

Cosplay profiili:

Nimi: Punumi aka. Pauliina (entinen nettinimi Punpun)
Ikä: 23
Aloittaminen:
vuonna 2006, Animecon, hahmona Sakura Card Captor Sakura -sarjasta, mutta vakiintuminen/ itse tekeminen tuli vuonna 2011
Nykyään:
on/off -cossaaja, pukuja tulee tehtyä silloin kun on aikaa, rahaa ja jaksamista. Kolmisen vuotta olen noin nyt aktiivisemmin harrastanut ja tehnyt omia asuja. Proppien tekeminen on minulle paljon sydäntä lähempänä kuin ompeleminen.
Yleistä: En ole koskaan ollut mikään suuri käsitöiden ystävä tai tuntenut olevani mitenkään kovin hyvä ompelemisessa ja näin... Vasta viime vuosina olen uskaltautunut itse tekemään asuja; ennen sitä tein asuja äidin kanssa ja kyselin paljon äidiltä neuvoja ja apua ompelemisen kanssa. Toki vieläkin yhdessä mietimme ongelmakohtia, mutta suurin osa asuista tulee itse tehtyä (etenkin nyt kun on mallinukke<3). Cosplay on minulle "vain" harrastus, cossaan koska nautin itse tekemisestä ja hauskanpidosta; se on vain niin kivaa! Vaikka välillä meinaa hermo mennä asujen kanssa, kun lahkeet ja hihat tulee ommeltua väärin jne... Paljon tulee siis opittua erehdyksen ja yrittämisen kautta. Proppien tekeminen ja muu käsillä muovaaminen on minulle enemmän sydäntä lähellä, ehkä siksi kun tuota piirtämistä ja muuta taiteilua on tullut harrastettua menneisyydessä hyvinkin aktiivisesti (mm. 10 vuotta kuvataidekoulussa). Puvuissa haluan panostaa enemmänkin laatuun kuin määrään; valitettavasti minussa on hieman perfektionistin vikaa, jonka takia pukujen teossa kestää aikaa todella kauan. Huolellisuus on minulle tärkeintä (niin puvuissa kuin mahdollisissa tulevissa esityksissä... mutta siitä lisää joskus :--D ). Siviilissä olen melko tavallinen tyttö, opiskelen englanninkieltä pääaineena ja japania sivuaineena yliopistossa; saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Löydät minut myös täältä:

- Deviant Art
- Tumblr
- MyAnimeList 
- WorldCosplay