tiistai 3. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Jotta en jäisi pois Suuren Cosplayn maata mullistavasta "gotta-sew-them-all" -tapahtumasta eli uuden vuoden uusien pukujen ja cossattavien hahmojen listaamisesta niin päätinpä minäkin hieman listailla (miksi?koska se on vain niin kivaa tehdä kuvacollaaseja kuvankäsittelyohjelmalla-joka-ei-ole-photari...). Voi olla että lista suurenee tai pienenee tai laajenee tahi räjähtää; kukapa etukäteen osaisi ennustaa laiskuuttaan ja mielenailahduksiaan :D Varmoja näistä ei siis tällä hetkellä ole muut kuin täysin valmis Freya-cossini, joka nähdään Desucon Frostbitessä (now equipped with the lance!).

The List:
Tältä vuodelta eniten odotan läppä-cossia :--D It will be so much fun xD
Conit näille ovat vielä hieman auki, niistä tulee varmaankin päivitystä sitten lähempänä, kun asuja tulee tehtyä. Freyaa tulee varmaankin vielä käytettyä Desuconissa, lähinnä siksi että kesällä on parempi ottaa kuvia kuin talvella (etenkin jos ei omista asussa kenkiä :--D). Sakuran koulupukua tulee mitä varmemmin käytettyä myös Desussa tai sitten Traconissa.

Koska olen vielä aika NoOb näiden asujen tekemisessä, en yleensä tee kovin montaa pukua vuodelle (tästäkin listasta 3 pukua on täysin uutta). Ihmettelen ja ihailen ihmisiä jotka jaksavat tehdä 5-10 uutta pukua vuodelle, itse en siihen pystyisi (myös senkin takia että haluan yleensä käyttää asua useamman kerran, varsinkin jos pidän sitä onnistuneena).

Vuoden 2012 coni-suunnitelmat:
  • Desucon Frostbite
  • Desucon
  • Animecon (?)
  • Tracon
  • Cosplay-gaala?? - jos pidetään
Eli näihin coneihin mitä varmimmin olen tulossa (paitsi tietenkin ehkä kysymysmerkillisiin, lähinä siksi ettei tiedä tuosta ajan riittämisestä.. Ja Kuopio on kaukana D8)

Seuraavalla kerralla hieman Freya-asun liittyvää päivitystä ja jutustelua asun tekemisestä.

Punpun kiittää ja kuittaa ~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti