perjantai 25. tammikuuta 2013

Unia ja stressiä...

Hei taas kaikille! Viime kerrasta onkin ollut aikaa... Ja mehän olemme olleet hyvin ahkeria tässä koko tämän ajan! ...Not. Noo, mutta ollaan me saatu sentään aloitettua noita Precure -cosseja, nyt meidän pikkuryhmä on siinä vaiheessa että kaikki ovat jo aloittaneet. Tästä on hyvä lähteä! Tulette varmaankin saamaan jonkin verran WIP-kuvia tässä lähiaikoina, ja ehkä myös vähän tekstiä tekovaiheista.

Mutta, nyt itse asiaan! Sillä minulla on tapana nähdä cosplay -aiheisia unia, vähintään kuukausi ennen tapahtumaa. Näin on käynyt joka ainoa kerta, varsinkin silloin kun olen päättänyt cossata jossakin tulevassa conissa. Suurin osa näistä unista on ollut suorastaan painajaismaisia (minun uneni tuntuvat yleensäkin olevan sellaisia, että kaikki pahimmat asiat, jotka voivat tapahtua, tapahtuvat...), olen unissani joko
a) unohtanut koko puvun kotiin,
b) unohtanut jonkin tärkeän osan puvusta kotiin tai
c) unohtanut tehdä koko puvun (en edes tiedä miten tämä voi olla mahdollista o.o)

Viime yönä näin unen, jossa olin unohtanut (??) tehdä koko Precure -cossini ja yhtäkkiä olinkin Frostissa, mietin vain että mikähän minulta puuttuu ja missä cossini on... Muuten oli kyllä hyvät ohjelmat, nautittavia cosplay -kisoja jne... Ei sillä että tarkemmin muistaisin.

Joskus sitä on kyllä nähnyt unia, joissa on jo valmis puku päällä conissa, mutta näitä unia olen useammin nähnyt silloin, kun en ole cossannut.... Ja sitten kun herään niin kyllä harmittaa!

Mikään noista ylemmistä ei tietenkään ole koskaan oikeasti tapahtunut (vaikka tuo valmis cossi voisi tietysti tapahtua joskus? jooko? :---D)... Ihmismieli se on kummallinen asia, ja näiden unien näkeminen kyllä pistää vipinää kinttuihin ompelupuuhissa, sillä vaikka mikään ei ole ärsyttävämpää kuin nähdä tällaisia unia, on niistä herääminen silkkaa autuutta; vielä on aikaa tehdä asu! Ja onneksi tässä tapauksessa vielä monta viikkoa, vaikka tietysti vielä aikaisemminkin olisi voinut aloittaa... Mutta näillä mennään!

Toiseksi halusin puhua siitä itsestään eli stressistä. Täytyy myöntää, että ihailen ihmisiä, jotka saavat jokaiseen coniin vähintään kolme asua aikaiseksi, koska itselleni yhdenkin tekeminen alkaa jo tuottaa vaikeuksia hermojen ja ajan ja ja... kaiken kanssa! Tuntuu sille, että kaikki nämä yliopisto-kurssit ja muut vievät mehut ja välillä ompeleminenkin tuntuu vain pakkopullalta. Aloittaminen on kaikista hankalinta (pätee tällä puolen ruutua sitten ihan kaikkeen esseistä kotiaskareiden tekoon...). Mutta, olen huomannut, että kun pääsee vauhtiin niin virtaa kyllä löytyy tekemiseen. Kunpa täällä olisi joku raipan kanssa ruoskimassa töihin! Hankalaa tämä yksin asuminen...

Mutta, tällainen (turha) pikapostaus nyt tähän väliin, lopuksi saatte videon yhdeltä minun henk.koht. lempi cosplay-videoiden tekijältäni,  Cosplaymagilta:

(katselen aina cosplay-videoita, kun tuntuu ettei inspitä ole; näistä sitä kyllä saa! :D)

Seuraavaan kertaan,
- Punpun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti