tiistai 19. helmikuuta 2013

Pakkasenpurema vuosi 2013

Niin meni Frostikin ohi kuin hujauksessa...  Epäreilua, että kun on hauskaa niin aika kuluu nopeammin!  Kyllä tuo coneilu voittaa tavallisen arjen, ihanaa viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa ja nähdä tuttuja pitkästä aikaa (varsinkin kun täällä itärajalla ei näitä harrasteita harrastavia ystäviä kovin montaa ole... Onneksi sentään muutama <3). Joten aluksi haluan sanoa kaikille: kiitos taas hienosta conista!

Mutta, sitten itse coniin. Aika peruscon oli, ainakin omalta osaltani. Lähdimme Lazuliksen kanssa yhdeksän aikaan ajelemaan kohti Lahtea, ja kymmenen aikoihin saavuimme conipaikalle. Yllätys yllätys, koko hiekkaparkki oli täynnä autoja ja siinä sitten mietimme, mihin auton voi laittaa... Ja koska olemme viime coneissa olleet hölmöjä ja yrittäneet aina tunkea automme hiekkaparkille, emme ole tajunneet, että onhan siinä Sibbe-talon vieressäkin parkkeja! Noh, tulipa tuokin nyt opittua, ja sinne tulee auto tästä lähin jätettyä, tilaa oli vaikka muille jakaa ja suurin osa autoista oikein parkkeerattukin! Toisin kuin hiekkiksellä... Siinä sitten otettiin kamat sisälle, miittailtiin Tenshin kanssa ja lähdettiin kohti pukuhuoneita. Täynnähän ne olivat, niinkuin aina...Olisi siis kiva, jos valmiiksi asun päälle saaneet menisivät ulkopuolelle odottamaan, ellei kaveri tarvitse apua, jotta muutkin mahtuisivat sisään. Sen lisäksi peilejä oli vähän huonosti, ei siinä tungoksessa päässyt katsomaan ollenkaan, miten puku on. Onneksi oli kaksi muuta silmäparia katsomassa, oliko puku ojennuksessa. Nyt kun kuvia on jälkikäteen katsonut, olisi peruukkia hieman pitänyt laittaa etupuolelta alemmas ja hametta nostaa ylemmäs... No, Desuconissa tulemme ottamaan "virallisia"  kuvia asuista, jolloin voi vähän paikkailla näitä virheita.

Lauantai menikin sitten tavatessa tuttuja ja kierrellessä. Olin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon meidän pientä ryhmäämme kuvattiin, vaikka luulin, ettei kukaan Fresh Precure -sarjaa tunnistaisi tai olisi siitä kiinnostunut :D kiitos siis kaikille kuvaajille <3 Siitä on aikaa kun on viimeksi ollut naaman paljastavassa cossissa, joten tuo hymyilyn opetteleminen vei hieman aikaa ja loppupäivästä rupesi jo sattumaan. Pitää opetella poseeraamista! Tässä muutama kuva, jotka Tenshin poikaystävä otti, tajusin vasta myöhemmin, että olisihan noita kuvia voinut itsekin pyytää otettavan kun kamera kerta oli mukana :D

En koskaan olisi voinut aavistaa miten tuskaista shoecovereiden teko on... -Punpun

Pitää vielä harjoitella poseeraamista :---D


Kovin monessa ohjelmassa emme ehtineet/jaksaneet käydä, eikä niitä kiinnostavia ohjelmia edes kovin montaa ollut (Animen adoptiomaat-luento oli harmillisesti cosplay-kilpailun päällä D: olisin niin halunnut käydä katsomassa!!) AMV-kilpailun kävimme tsekkaamassa ja ihan hyviä videoita siellä oli tänäkin vuonna :D tosin itseäni vähän harmittaa, että moni video toisti samaa kaavaa, varsinkin niitten sanojen laittamisessa videoon... Siitä on tullut jonkinlainen trendi. Paras video mielestäni oli Mämmikunniaan -video, joka oli sekä hauska että hyvin tehty (lipsync!). Sen lisäksi heillä oli tänä vuonna ainoa kappale, joka jäi mieleen ja on nyt soinutkin sitten monta päivää päässäni... Tämän jälkeen odotimme hall cosplay-kisaa, joka ei tänä vuonna mielestäni yltänyt kovin korkealle tasoltaan... Tai vaikea tietty sanoa, kun ei jokaista cossia nähnyt tarkemmin, mutta oikeastaan minusta oli yksi ainoa puku joka toi sellaisen "wau"-efektin, ainakin itselleni. Veikkasin myös hieman erilaisen voittokolmikon, mutta tässäkin taas vaikea sanoa, kun ei cosseja ollut nähnyt lähempää. Uskon kuitenkin, että tuomarit ovat asiansa osanneet, ovathan he nähneet puvut lähempää ja päässeet kuulemaan tekemisestä yms.

Kisan jälkeen jäimme vielä vähäksi aikaa hengaamaan Sibbe-talolle, mutta lopulta väsymys vei voiton ja kahdeksan aikaan hipsimme hotellille. Täytyy sanoa, että kun edellisen viikon on valvonut aina yli puolenyön ja herännyt 7-8 aikaan, uni kyllä maittoi. Sunnuntaina olimme kaikki kolme siviileissä, ja suurin osa ajasta tuli vietettyä taidekujalla (pakkohan se on meidän upeita taiteilijoita sponsoroida :D). Tuli sitä käytyä Rindoun dubbaus-luennolla, mistä tulikin paljon hyviä vinkkejä äänittämiseen :) Tarkoitus oli käydä myös Pokemon vs. Digimon -luennolla, mutta yllätys yllätys se oli ihan täynnä. Nyt sitten odotellaan, että videoita ilmestyy nettiin, että pääsee katsomaan mihin lopputulokseen siellä on päädytty. Hölmö kun olin, en muistanut sunnutainakaan ottaa kuvia... Joten anteeksi kun on vähän kuvaton postaus, mutta uskon että noita Frosti-kuvia pitkin internettiä löytyy, niin olette jo varmasti saaneet kuvan siellä olleesta menosta. Noin neljän aikaan sitten lähdimme kotia kohti, olin tietysti haikeana, niinkuin aina conien jälkeen...


Mutta, takaisin nykyhetkeen! Nyt ainakin itse pidän muutaman viikon tauon cossien kanssa, sitten alan väkertämään Yukikoa ja Lazuliz aloittaa Konohanaa jo tällä tai ensi viikolla... Siinä on pikkuisen enemmän hommaa joten parempi aloittaa ajoissa. Tässä on nyt tullut mietittyä myös kaikenlaisia uusia cosplay-ideoita, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin... Seuraavaan kertaan!

ps. jos teitä ketään kiinnostaa tulla meidän Persona 4 -cosplayryhmään, niin ilmoittautukaatten <3

2 kommenttia:

 1. Hei, en ollut Frostbitessa mutta näin yhdessä kuvassa Cure Peachin ja lyhyen stalkkauksen seurauksena löysin tämän blogin. Halusin vain kertoa että aivan ihanat ja söpöt cossit! En ole koskaan tavannut ketään Precure-fania Suomesta tai nähnyt cosseja, ja Freshistä on tullut yksi mun lemppareista. Nyt kaduttaa etten tullut Frostiin... Ja kesän conikin jo myytiin loppuun ennen kuin edes tajusin että sinne myytiin lippuja, toivon että saan sinne peruutusliput jos kerta olette cossaamassa Freshiä sielläkin. Itse asiassa olin ajatellut tehdä sinne Easin jos jaksan/viitsin, Moonlightin tai Makoton DokiDokista.

  Anteeksi tämä creepy kommentti, mutta halusin vaan kertoa että joku arvostaa pukujanne. ^^

  - Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon :D (ei ollut creepy kommentti, vaan enemmänkin kiva kuulla positiivista palautetta puvuista ;D ) Mekään emme ole Precure-cosseihin täällä törmänneet, joten oli jo aika jonkun cossata :--D Olisi hienoja, jos saisit liput Desuun! Saisi hienoja kuvia, jos aiot cossata :D Yksi suurimmista haaveistamme olisi saada oikein iiiso Precure -ryhmä kokoon, mutta taitaa jäädä vain haaveeksi :/

   - Punpun ja Lazuliz

   Poista