lauantai 9. helmikuuta 2013

Fresh Precure! WIP osa 2

Heipä hei kaikki! Coni lähestyy ja pukujen pitäisi olla jo aika pitkällä, mitenkäs teidän pukujenne laita on? :D Henkilökohtaisesti pakko myöntää, että itselläni menee puvun viimeistelyyn perjantai-yön viimeisetkin tunnit, hyvällä lykyllä pääsisi jo ennen kahtatoista nukkumaan... Noo, onneksi ei uniaan kovin usein tarvitse uhrata ja onhan tämä nyt sen arvoista.

Mutta, sen pidempiä hölötyksiä en laita, vaan spammaan taas teille WIP-kuvia, selostuksilla tietenkin. Here you go:

Lazuliz tuli viikonloppuna kylään ja toi oman peruukkinsa stailattavaksi. Alun perin peruukki oli pidempi, joten lyhensimme sitä ja varovasti kihartimella kiharsimme. Täytyy huomauttaa vielä kaikille, jotka  haluaa peruukkinsa kihertää kihartimella, että ostakaa sellainen peruukki, joka kestää kuumuutta. Kokeilkaa vaikka ensin kuituun, miten se siihen reagoi, ennekuin alatte kunnolla kihertämään. Onneksi tämä peruukki kesti kähertämistä, mutta mekin kokeilimme aluksi ylijääneeseen kuituun, miten se reagoi.

Samalla kertaa Lazuliz toi Ninjasta ostamansa korvikset, johon kävimme ostamassa askarteluliikkeestä helmet ja läpinäkyvät sydämenmuotoiset "helmet", jotka sitten maalattiin akryyliväreillä (huom! kannattaa maalata vain toiselta puolelta ja yhden kerran, koska jos kahteen kertaan maalaa, tulee suttuista ja epätasaista jälkeä; hyvä puoli tosin on, että ne voi pestä ja maalata uudestaan jos ei ole tyytyväinen lopputulokseen). Lopuksi maali kiinnitettiin hiuslakalla.

 Maalasin myös tekemäni sydämet, jotka siis tulevat hiuskoristeisiin jokaiselle. Alussydän on tehty paspiksesta ja jotta tuohon päälle tulevaan sydämeen sai muotoa, muotoilin ne Fimo Air Light -massasta, joka nimensä mukaan ei paina kuivuessaan juuri ollenkaan (en suosittele tosin tätä isompiin projekteihin, koska massa on suht kallista... Ellei tietysti ole varaa käyttää paljon rahaa) Sydämet maalasin akryyliväreillä ja pohja on tehty gessolla; helpottaa maalausta ja jälki on tasaisempaa.  

Oma asuni oli viikko sitten tässä mallissa, eli sain aloitettua paidan ja hameen teon. Vähän aikaa piti miettiä miten paidan saisi tehtyä, mutta Lazuliz neuvoi tekemään rypytetyn yläosan, jonka sitten ompelin alaosaan, jotta yläosa pysyy paikallaan.Alapuolella olevasta kuvasta saatte tästä toimenpiteestä vähän osviittaa:

Sunnuntaina sain sitten aluspaidan tähän vaiheeseen ja enää puuttuu vain hihat, eli ne vaikeimmat....

Lazuliksen Cure Pine oli sunnuntaina tässä vaiheessa, ja viimeistely tapahtuu sitten tämän viikon aikana. Yllätys :--D Itse pidän Pinen asusta ja minusta Lazuliz onnistui todella hyvin.

Mitä pitää vielä tehdä?
- rusetteja, paljon
- kenkien coverit (vähän jänskättää kun ei ole koskaan ennen tehnyt... saa nähdä mitä niistä tulee!)
- tummemman hameen vetoketjun kiinnitys
- päähörpäkkeet
- paidan viimeistely
- peruukin stailaus (tilaamani peruukki on vähän liian lyhyt... Mutta pakko on mennä sillä, kun muutkaan peruukit ei coniin ehdi, kiitos kiinalaisen uudenvuoden. Mitä opin tästä: tilaa peruukki ajoissa!)

Nyt ompeluspuuhiin, seuraava kirjoitus koskeekin sitten coniraporttia. Tulkaa moikkaamaan jos bongaatte, me ei purra :))

2 kommenttia:

  1. On kyllä niin pirun söötti mekko ;v;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin miustakin :> Siitä on aikaa kun on viimeksi söpöön asuun pukeutunut, että tämän päälle laittamista odotan jo innolla!

      Poista